söndag 21 juni 2009

Veckan som gått

Hej kära läsare!

Antingen har jag blivit för gammal eller så börjar jag bli smått senil. Jag har börjat tappa minnet om viktiga saker så som att uppdatera min blogg...det kan ju till och med vara så att jag glömt mitt lösenord ibland...haha. Så knasigt. Sen har jag även slarvat bort min plånka. Tänka sig lilla jag som skulle gömma undan den för små tjuvar när vi skulle åka bort på kalas...nu är den puts väck och jag kan verkligen inte komma ihåg var jag gömt den. Nu är jag i alla fall plånbokslös tills minnet kommer tillbaka. Om någon är spåtant bland mina läsare så kanske ni kan sia fram vart jag gömde undan den, skulle vara evigt tacksam. (Har dock fler saker jag vill få fram som jag "gömt" undan).

Jag har haft en väldigt lång vecka. Haft fint besök från V-ås, Sebbe hara våldgästat vårt hem;). Underbart att få träffa honom efter 2 år. Sambon och han kom ypperligt bra överens. Vi gjorde inte så mycket  heller, men jag hann och tvinga med honom på midsommardans på dagis. Även där på dansen insåg jag att barnasinnet kanske inte var med när jag hoppade runt som ett fån efter små grodorna...som jag skrattade.

Har även hunnit med att jobba över midsommaren. Helt okej tycker jag, någon sate måste ju ställa upp.
Midsommaren firade med en vanlig grillkväll med väldigt goda vänner. Trivs otroligt bra i deras sällskap. En kort kväll blev det, då vi båda jäntor skulle upp i ottan dagen efter och som sagt...jobba.

Har kanske inte sprungit på loppis som jag brukar göra, förklaringen till varför står ju lite längre upp. Men veckan som kommer ska jag dit igen och ta lite kort och skriva lite om stället, mitt ställe.


GRATTIS!

Vill ju även säga att min goda vän M har blivit mamma för andra gången till en mycket efterlängtad flicka på självaste midsommarkvällen/natten. Så glad för familjens skull. 

Ja mina kära vänner, detta var alltså mer eller mindre min knasiga vecka. Hoppas att ni haft de toppen bra. Kram kram





Jag älskar ju Leila. När jag såg detta fina blåa tårtfat så fick den minsann följa med mig på en gång. Den är ju en Leila tycker jag. Färgen kommer jag behålla.



Mina fina vita skålar. Loppisfynd från min favorit loppis i Vara.
Vasen bakom är en present från svärmor som vet vilken färg jag älskar. Turkos/blå/grön.


Gammal bygglamps hållare, saknar lampan och allt annat. Men jag ska få hem de snart. Tills dess får den agera som pynt.



Såg i en underbar blogg (tyvärr är minnet inte med mig igen) där hon hade virat ståltråd runt småflaskor. Jag gillade idén så myckett att jag satte igång och pyssla på stubinen. Dock hängde jag upp mina på väggen.



Vi har svartmålat våra vägguttag, känner mig kanon nöjd. Lite mer ruffig känsla.

6 kommentarer:

  1. Skickar en stooor kram till dig från mig !
    Lika fint som vanligt!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack söta Annica! En kram sitter aldrig fel=).

    SvaraRadera
  3. hallå hellen, vad din kommentar värmde, inte är det så krångligt md det gräset plocka måååååååååååånga buketter och ha en stomme sen är det bara att trä, dom måsta var mjuka, det är såååååå lätt! guuuu vilket fat, ja det var leila blått, hihi! och så himlans sött med de små flarrorna! ha det gott, varmkram lotten

    SvaraRadera
  4. Hej hopp!!!

    Kul med dans kring stången..var ni i ASPHAGEN?
    Min bror var där han sa att det var knökat med folk....

    underbar kuriosa du visar..njuter av allt.FATET kan väl få flytta hit...hihihihihi...förstår att du föll för det direkt.Skulle jag oxå gjort.ÄLSKAR LEILA oxå..hon är bara sååååå mysig & karamellig...hihihi..

    Smart å snyggt att måla alla eluttag....det kanske man skulle göra.

    Kramizz Nilla

    SvaraRadera
  5. Hej Hellen!

    Och tack för kommentaren hos mig :)

    Vilken härligt tårtfat du köpt. Är också på jakt efter ett nytt.

    Dina svarta eluttag gick jag igång på. så otroligt snyggt.

    Kram Viveka

    SvaraRadera
  6. Hej Penny! Nädu, inte dansade jag runt stången på Asphagen...ed var avslutning på dagis så en massa barn som dansade för glatta livet och jag som en tönt..hahaha...Ja visst är hon underbar. Man vill bara mysa när man ser henne..hihi.

    Hej Viveka! Svarta uttag är bra snyggt. Lätt förändring oxå...Plus att min sambo fick känna sig lite manlig när han stod där och spraymålade.

    Kram på er alla!

    SvaraRadera